Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 aprilie 2014

Mă-nchin în faţa mamelor care au crescut copii spălând pelincuţe...

Asistăm la un atac fără precedent în adresa ministrului Muncii Valentina Buliga. De o lună încoace tot se chinuie cineva să-i spele oasele cu orice ocazie. Am mai scris la acest subiect, despre PROTESTUL CU CĂRUCIOARE. Iată că deşi au fost aprobate noi modificări la legea cu pricina, care cu adevărat a avut drept scop eliminarea lacunelor care permiteau unor mame "ingenioase" să beneficieze de indemnizaţii de mii de lei, cei ce vor denigrarea doamnei ministru Buliga nu se mai ogoiesc...
Astăzi prin reţelile de socializare a apărut o poză cu  un baner în care este vizată Ministrul muncii şi protecţiei familiei.
Buliga
Nu prea contează poza. Mesajul pe care ni-l transmite este important. "E timpul să spălaţi pelincuţe!". Apare o întrebare către cei ce au postat această poză şi către cei ce au comandat defaimarea ministrului? Mamele DVS au spălat pelincuţe când eraţi mici sau au aşteptat ca cineva să le aducă scutece? Aplec capul în faţa mamelor care au crescut copii cu pelincuţe. Sunt convins că în timpul discuţiei cu cele mame, dna Ministru le-a zis că ea la vremea ei a spălat pelincuţe, fiindcă atunci nu era cele scutece care sunt atât de mult preferate de mămicile din timpul nostru.
Pentru mine personal, întrebarea ar fi: - Cui mai tare le trebuie scutecele - copilului sau totuşi mamei? A întrebat oare cineva vre-un copil mic: îi place acestui copil să stea câte 3-4 ore cu o tomoşcă între picioare? Producătorii de scutece încearcă să ne demonstreze prin spoturi publicitare că scutecele le plac copiilor, indiferent de comoditatea pentru copil. Voi rămâne pe poziţia că stucele sunt pe placul în primul rând al mamelor, fiindcă ele au strâns scutecele, l-au aruncat la gunoi şi nu mai au nevoie de a spăla o pelincuţă. Eu tot sunt tată, primul copil a fost crescut cu pelincuţe, fiindcă era alergică la scutece. Soţia mea nu a alergat la vreun ministru să-i ceară un scutece ce nu ar provoca alergie. A folosit pelincuţe. Le-a spălat, le-a călcat şi slava lui Dumnezeu, nu iau căzut mânile crescând copilul. Mamele de astăzi au devenit lenoase. 
Aş dori ca totuşi cineva de la Ministerul condus de doamna Buliga, să iasă şi să ne arate lista celor mame care primesc indemnizaţii fabuloase şi în baza la ce ele au fost calculate. Şi încă ceva: - Neapărat să ne ofere şi informaţia cu privire la leafa lor pe parcursul a ultimelor 12 luni şi nu doar a celor 6 luni din care au fost calculate acele indemnizaţii. Iată atunci cu siguranţă oamenii vor înţelege cum cineva fură statul.
P.S. Ca o sugestie: - Eu în locul doamnei Ministru aş propune ca indemnizaţiile pentru copii să fie la toate mamele egale, fiindcă copii sunt egali la naştere, fiecare dintre ei au nevoie şi de scutece, şi de pelincuţe, şi de hrană etc. Aş calcula care este suma totală de indemnizaţii plătită de stat în anul precedent şi aş face o simplă artimetică: - Suma totală la numărul de copii şi atunci nimeni nu va mai avea pretenţii cu mărimea indemnizaţiei... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu