Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 iunie 2014

Vlad Filat a început lupta...?



Numai ieri am scris despre gelozia lui Vlad Filat şi încercările acestuia de a-l ponegri pe "colegul" său de coaliţie Vlad Plahotniuc.

Se vede că prostia e molipsitoare sau "boala" e transmisă intenţionat şi altora. Până la momentul dat, postarea - "Democraţii o iau ..."nalevo"?, am găsit-o şi pe site-ul altor, şi ăştea "amici" de-a verdelui împărat, Şi anume, pe cel al jurnal.md-lui. Denumirea e identică, ba chiar şi greşeală ortografcă a fost admisă. Unica diferenţă între aceste două postări este ora. Pe ziarulnaţional.md, articolul a fost postat la 13-57, pe jurnal.md, el apare la 14-25. Cei de la "harbuzărie" au o operativitate de invidiat. Putem să o considerăm o preluare spontană dacă nu ar fi apărut tot ieri şi alt material exact la acelaşi subiect. Diferenţa este nesemnificativă. Se adaugă o simplă remarcă - EXPERŢI, adica de aceiaşi părere nu este doar dl. Ciobanu, dar mai apar încă nişte "cunoscători" şi "analişti" ai politicii autohtone. Mă refer la Ţârdea şi Dolganiuc Absolut toată lumea cunoaşte poziţia acestora vis-a-vis de cei de la PD. Nu cred că este nevoie de amintit cu câtă rupere de ..., atât Ţârdea, cât şi Dolganiuc, de fiecare dată cum apar la TV, în afară de mafia lui Plahotniuc, păpuşarul şi alte tâmpenii de genul dat nu cunosc.

Să fi oare apariţia articolului pe site-ul ziarulnaţional.md, apoi preluarea lui de către jurnal.md şi pe sfârşit în cadrul blocului de ştiri de la ora 19-00, la Jurnal TV să fie alocate peste 4 minute anume acestui subiect. Iată aici putem concluziona că acţiunile de azi şi comentariile la acest subiect de către presa afiliată lui Filat - este o acţiune foarte bine regizată şi planificată îndreptată nu doar împotriva lui Vlad Plahotniuc dar şi a întregii echipe a Partidului Democrat.

Duşmanul duşmanului meu îmi este prieten - să fi oare această zicală din popor motoul lui Vlad Filat? Cel puţin cei ce controlează JTM-ul, cu siguranţă la un moment dat uită de toate supărările. Principalul obiectiv este denigrarea lui Vlad Plahotniuc cu motiv şi fără.

Până la urmă cine a avut nevoie de acest show? La ce bun lui Filat îi trebuie destabilizarea situaţiei anume acuma în ajunul alegerilor? Să fi oare avut în "mânecă" vreun plan...?

Orgoliul şi trufia - iată şi pricinele care provoacă aşa reacţii atunci când cineva încearcă să facă un lucru mai bine ca altcineva. Din aceste motive, Filat încearcăsă-l umbrească pe Prim-ministrul Leancă, care este agreat de foarte multă lume. Intelectualitatea la momentul dat îl agrează mult mai mult pe Leancă decât pe Filat şi asta doar datorită ORGOLIULUI şi TRUFIEI acestuia.

Se vrea VERDE ÎMPĂRAT...?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu