Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 mai 2014

Comuniştii şi ale lor SUFLETE MOARTE...

În data de 9 mai, Partidul Comuniştilor a organizat un marş spre nefiinţă la complexul memorial "Eternitatea".  Toate resursele media afiliate PCRM-lui, trâmbiţează că la marşul organizat de ei au participat zeci de mii de oameni. Ia să vedeţi paradox, susţinerea comuniştilor în societate scade, iar la marşurile lor apar tot mai mulţi susţinători. Evident, maşinăria comunistă de propagandă, trebuie cumva să manipuleze societate. Deşi nu au putut scoate oamenii în stradă, electoratul lor din an pe an devine mai netransportabil, au parcurs la nişte metode cu adevărat haioase... DESEANĂ OAMENI în coloane.

Şi asta nu pe reţelile lor interne, dacă şi portavocea internautică a PCRM-lui a parcurs la aşa mizerii, apoi să ştiţi că situaţia lor este cu adevărat gravă. Vă ofer o dovadă la acest subiect ca să nu fie doar vorbe goale. Pe site-ul OMG.MD, a fost postat un material cu titlul: Toată Moldova apără ziua victoriei.  Imaginea reprezentativă a articolului ne arată cu adevărat o mulţime enormă de câteva mii de participanţi. Vă ofer screenshot-ul de pe acest site. Au vizionat acest articol vreo 1554 de vizitatori. Adica, 1554 de oameni au văzut această poză cu mulţimea de participanţi, fără să-şi deie seama că numărul lor în realitate a fost cu mult mai puţin ca în poză.


Comuniştii deseană zecile de mii de participanţi la marş...



Dacă analizăm cu atenţie poza apoi vedem că ea este prelucrată şi sunt persoane adăugate. Dat fiind faptul că posibilităţile tehnice ce ni le oferă astăzi computerul sunt practic nemărginite la capitolul fotomontaj, comuniştii îşi desenează suflete moarte. Marele Gogol nici nu-şi închipuia cum "Sufletele moarte" îi va încuraja, peste 150 de ani de la apariţia romanului, pe nişte comunişti să deseneze şi ei suflete moarte prin poze...

persoanele desenate...


Numai că "romanul" comuniştilor e nasol, adica de proastă calitate şi cu iz de putrefacţiei. Reiesă că şi cei ce chipurile sunt nemulţumuţi de guvernare şi susţin revenirea comuniştilor la puteri sunt în mare măsură "SUFLETE MOARTE".

În comparaţie cu revizorul lui Nicolae Gogol, cel ce le va cere comuniştilor socoteală, va fi electoratul, iar el în desene animate nu crede...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu