Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 mai 2014

O nouă campanie media comună: Jurnal Tv, Omega şi NIT

Media comunistă şi media fraţiilor Ţopa îşi continuă proiectele mediatice comune. Aşa cum deja ne-au obişnuit, Jurnal TV şi presa PCRM promovează aceleaşi campanii, în special cele ce ţin de promovarea intereselor comuniştilor. Nu o să mai reiau discuţiile despre implicarea lui Oleg Voronin la Jurnal TV şi faptul că salariile jurnaliştilor sunt achitate în mare parte din banii oligarhului furaţi pe vremea guvernării comuniste, este destul să priviţi ce promovează Jurnal, ca să fie clar.



Însă să te apuci să scuzi un debil, un om bolnav psihic, care îi trage un pumn unei femei, fie ea şi ministra PD, este jenant, cinic şi n-are legătura cu presa.


Mai scurt, Jurnal TVOmega şi NIT, au facut stiri parcă trase la indigo, fiecare ne explica cum un "biet" pensionar a lovit-o pe dna Buliga pentru că saracu "pensionar" n-a mai suportat pensia mică. Cei de la Jurnal ni-l prezinta minute în ştiri pe "pensionarul" debilo-agresor care delirează şi ne minte în faţă că n-a lovit-o, asta în timp ce la incident au asistat colegii ministrei Buliga şi au confirmat că aceasta a fost lovită.


Ceea ce au vrut cei de la Jurnal-Omega-NIT să inţelegem noi, prostimea, este ca pensionarii ar fi ajuns la aşa disperare de au început să umble la sălile de forţă, să facă muşchi şi apoi să bată miniştri.


Nu pun la îndoială faptul că în Moldova pensiile sunt mici şi salariile la fel. Dar, “kaziolii” de la Jurnal TV, cei responsabili de politica editorial, ar trebui să ştie că pensiile sunt mici şi pentru că fraţii Ţopa le plătesc lor şi lui Sergiu Mocanu salariile la plic, fără să plătească taxe la stat. Iar spre deosebire de ei, Buliga şi oricare alt ministru din Guvern, plăteşte impozitele pe salariu la stat.


Sunt curios cum au privit cei de la Delegaţia UE ţn Moldova, Ambasada SUA şi OSCE, comportamentul nesimţiţilor de la Jurnal Tv, pentru care s-au grăbit în trecut să sară în apărare şi au căzut victime ale campaniilor lor isterice. Iată domnilor încă o mostră de "jurnalism" al grupului media: Jurnal TV, Omega şi NIT.


Apropo, aţi urmărit cum a mediatizat Jurnal Tv liberalizarea regimului de vize cu Uniunea Europeană? În comparaţie cu celelalte instituţii media, Jurnal Tv a găsit de cuviinţă să ignore pe cat posibil subiectul, a dat o ştire-doua izolate şi în general a încercat să banalizeze subiectul. Media comunistă a facut la fel, doar că ei au ignorat de tot subiectul.

Mai multe comentarii nu sunt necesare, Oleg plăteşte, jurnaliştii primesc pliculetele lunar crezând că banii le vin din Germania, statul sărăceşte, "pensionarii disperati" lovesc cu pumnul miniştrii şi viaţa merge înainte. Acuma chiar înţeleg din ce cauză au părăsit acest trust al minciunilor, acea mulţime de jurnalişti, analişti şi mulţi, mulţi alţii. Ei nu au dorit să facă parte dintr-o echipă ce nu au nimic comun cu demnitatea şi jurnalismul în sensul direct al cuvântului. Nu e primul meu comentariu la ceea ce difuzează J.T.Măscărici şi cu siguranţă nu e ultimul. Abia  începe turnarea zoilor de pe frecvenţele lor, dar până la urmă orice minciună, ca rah…ul, ieşe la suprafaţă şi miroase urât…


Jurnal Tv - mai mult decat televiziune, … desene animate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu